Kuća u Šušnju sa prelepim pogledom

Kuća je dvojna, podeljena zakonski po vertikali. Veličina parcele je 231m2. Parcela i kuća su ograđeni armiranim betonskim i kamenim zidovima, kao i metalnim stubovima i žicom.

Prodaje se strana sa jugoistočne strane. Ulaz je iz pravca severa. Širina objekta je 5m, a dužina zajedno sa stepeništem od armiranog betona je 16m. Shodno tome u osnovi objekat zauzima bruto 80m2. Tri etaže iznose bruto 240m2.

Neto ucrtana površina (urađena bez premera jer objekat nije legalizovan) je 129m2, ali je uveden u zemljišne knjige. Prizemlje je kompletno urađeno za stanovanje 43m2, a druge dve etaže od 86m2 nisu završene. Na prvom spratu urađene su instalacije za el. energiju i izvedena je cev za vodu. Terase do juga su 15x3m = 45m2, na istočnoj strani 2,5m x 2 =5m2, a na severnoj strani na poslednjem spratu oko 5m2. Ukupan zbir terasa je cca 55m2. Objekat poseduje stepenište koje pored praktične funkcionalnosti daje objektu lep izgled. Kuća je pokrivena i udaljena je od mora 700 metara. Kuća je rađena po svim standardima i propisima građevinske struke.

Kuća poseduje svu legalno urađenu infrastrukturu, mrežu trofazne el. energije, gradski vodovod i kanalizacionu gradsku mrežu. Nije opterećena nikakvim zaduženjima, niti hipotekom.

Kuća je pogodna za život i izdavanje, a zahvaljujući veličini zemljišta ispred kuće može se obezbediti parkiranje za sve tri etaže. Na južnoj strani su velika maslina i smokva, a na severnoj strani su velika palma i mediteransko cveće i rastinje.

Ono što posebno krasi ovu kuću su pogledi prema moru kao i prema istočnoj i severnoj strani.

Cena 130.000 eura.

  • 0621783424
  • vladan.popovic59@gmail.com
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Pošaljite komentar