Busenje  za  dimnjak - Besplatni mali oglasi - Crna Gora
Busenje  za  dimnjak - Besplatni mali oglasi - Crna Gora Busenje  za  dimnjak - Besplatni mali oglasi - Crna Gora Busenje  za  dimnjak - Besplatni mali oglasi - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim malim oglasima iz Crne Gore
Kategorija Razno
Kreiran 07-12-2018
Naslov

Busenje za dimnjak

Akcija prodajem
Mesto Ulcinj
Država Crna Gora
Tekst oglasa

Busenje otvora za dimnjak
Busenje otvora za dimnjak, ventilaciju, kanalizaciju, vodovod, klima sistemi, bazeni i slicno. Usluzno cisto busenje u namjestenom prostoru.
Imamo rešenje za Vas kad u pitanju sve vrste sečenja, rušenja i bušenja armiranog betona debljine do 80cm na teritoriji cele Crne Gore jer mi smo firma koja se specijalizovala za ovu vrstu građevinskih radova i dugi niz godina uspešno obavljamo ovu delatnost.
Bušenje se vrši mašinom za bušenje dijamantskom krunom (Precnik busenje od 20 mm do 400 mm). Ova vrsta bušenja je davno razvijena i tipovi kruna su vremenom usavršavani. Ono što odlikuje ovu vrstu bušenja je da nema prepreka u zidu koje nije moguće savladati. Razlika je od bilo kog drugog bušenja je u tome što se zid u suštini seče bez vibracije i buke(udaraca).
Mašina je opremnjena sistemom koji doprema vodu kroz krunu koja je neophodna za hlađenje krune i čiščenje mesta rezanja. Samim tim ovaj tip bušenja je uobičajeno praćen velikom količinom prljave vode koja se skuplja specijalnim usisivačima ali dešava se da procuri po prostoriji u kojoj se obavlja bušenje. Mi smo razvili specijalan sistem direktnog odsisavanja sa mesta bušenja.
CRNA GORA +382 68 867 333 http://www.busenje.pro https://www.facebook.com/Busenje.PRO https://www.instagram.com/busenje.pro/Cena (€) 45
Telefon
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+38268867333
E-mail busenje.pro@gmail.com