Gladijator Home gym 2010 Capriolo 90kg + Bench - Besplatni mali oglasi - Crna Gora
Gladijator Home gym 2010 Capriolo 90kg + Bench - Besplatni mali oglasi - Crna Gora Gladijator Home gym 2010 Capriolo 90kg + Bench - Besplatni mali oglasi - Crna Gora Gladijator Home gym 2010 Capriolo 90kg + Bench - Besplatni mali oglasi - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim malim oglasima iz Crne Gore
Kategorija Sport i rekreacija
Kreiran 10-11-2018
Naslov

Gladijator Home gym 2010 Capriolo 90kg + Bench

Akcija prodajem
Mesto Sutomore
Država Crna Gora
Tekst oglasa + home made Bench

Ova kucna teretana u izvanrednom stanju jer je vrlo malo koristena, a prodaje se iskljucivo zbog prosirenja radnog prostora. Kao sto se vidi na slici, masina nema vidljive i znacajne znakove habanja ili nekih ostecenja.

Opis masine:

Kućna teretana popularno nazvana gladijator sprava, uobičajan je termin u svetu fitnesa za tzv. univerzalne sprave koje vam pružaju mogućnost da vežbate različite grupe mišića na jednoj spravi. Jedna od ključnih prednosti gladijator sprave jeste vežbanje u kući u vremenu kada vama to odgovara. Gladijator sprava vam pruža mogućnost da vežbate bicepse, tricepse, grudne i leđne mišiće, kao i noge. Gladijator sprave kombinuju tegove, šipke i vratilo, tako da vežbajući na njima možete angažovati sve grupe mišića. Kućna teretana (gladijator) je pravi izbor za one koji ne mogu svakodnevno da odlaze u teretanu, a opet žele da rade na sebi i poprave svoju fizičku spremu. Gladijator sprava pruža veliki izbor prilikom vežbanja. Sedište je podesivo pa ga lako možete prilagoditi svojim potrebama.
Težina tegova: do 90 kg
Dimenzije sprave: 145 x 109 x 203 cm
Leptir ručica je podesivaLink nove masine (380e):

http://www.elitesportskaoprema.com/product/gladijator-home-gym-2010-capriolo/Cena (€) 275
Telefon
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
063/417-147
E-mail zaprodajumasine@gmail.com