DJI Phantom 4 Pro+, na stanju - PCFOTO - Besplatni mali oglasi - Crna Gora
DJI Phantom 4 Pro+, na stanju - PCFOTO - Besplatni mali oglasi - Crna Gora DJI Phantom 4 Pro+, na stanju - PCFOTO - Besplatni mali oglasi - Crna Gora DJI Phantom 4 Pro+, na stanju - PCFOTO - Besplatni mali oglasi - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim malim oglasima iz Crne Gore
Kategorija Fotoaparati i kamere
Kreiran 30-03-2017
Naslov

DJI Phantom 4 Pro+, na stanju - PCFOTO

Akcija prodajem
Mesto Beograd
Država Srbija
Tekst oglasa DJI Phantom 4 Pro dron je vrlo sličan prethodniku kada je spoljašnji izgled u pitanju, ali unutrašnje karakteristike ipak prave razliku. Kvadkopter Phantom 4 Pro opremljen je jednoinčnim senzorom od 20MP, koji donosi dinamički raspon od "skoro" (kako navode iz kompanije) 12 blendi. Video je takođe 4K, ali sada je tu H.265 kodek, tako da se čitav proces odvija brže i glađe - 4096 x 2160 sa 30 fps i 3840 x 2160 sa 30 fps, i to na 100Mbps (sa H.264 kodekom, 4K video postiže stopu od čak 60 fps). Od naročitog značaja je novi mehanički zatvarač, koji eliminiše tzv. rolling shutter efekat (deformisanje slike pri hvatanju meta koje se kreću brzo). Što se tiče objektiva, njegova žižna daljina je za nijansu veća nego kod prethodnika - 24mm, sa uglom gledanja od 84° - dok vrednost blende iznosi f/2.8-11. Dron DJI Phantom 4 Pro donosi poboljšanja i na polju bezbednosti letenja. Njegova FlightAutonomy funkcija nudi tri seta vizuelnih sistema koji imaju zadatak da, u trodimenzionalnom prostoru, mapiraju i "paze" na prepreke ispred, iza i ispod letelice kako bi se izbegli sudari (detektuju se objekti udaljeni i do 30m od drona). Osim ova tri seta sistema, sa obe strane Phantom 4 Pro nalaze se infracrveni sistemi za detekciju prepreka, koji mogu da primete strana tela na udaljenosti od 0.2 do 7m od drona... VIŠE NA NAŠEM SAJTU.

DJI Phantom 4 Pro+ dron dolazi u pakovanju sa novim daljinskim upravljačem (zbog toga i "+" u nazivu), koji je opremljen ekranom. Osim toga, daljinski se odlikuje ugrađenim GPS-om, kompasom, HDMI portom i mestom za microSD karticu. Može da komunicira sa letelicom do udaljenosti od čak 7km.

U obzir dolazi isključivo PRODAJA. Zamena NIJE AKTUELNA.

Svi upiti za zamenu biće IGNORISANI.


* S obzirom na to da se naš sajt redovno ažurira, za svaki slučaj proverite na njemu da nije došlo do promene cene.

Mob/Viber: +381 65 231 6580
e-mail: info@pcfoto.biz
www.pcfoto.bizCena (€) 1949
Telefon
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+381652316580
E-mail info@pcfoto.biz