Infracrvena lampa IC iluminator IR extra jeftino - Besplatni mali oglasi - Crna Gora
Infracrvena lampa IC iluminator IR extra jeftino - Besplatni mali oglasi - Crna Gora Infracrvena lampa IC iluminator IR extra jeftino - Besplatni mali oglasi - Crna Gora Infracrvena lampa IC iluminator IR extra jeftino - Besplatni mali oglasi - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim malim oglasima iz Crne Gore
Kategorija Lov i ribolov
Kreiran 05-11-2016
Naslov

Infracrvena lampa IC iluminator IR extra jeftino

Akcija prodajem
Mesto Pancevo
Država Serbia
Tekst oglasa Infracrvena lampa IC iluminator IR extra jeftino
To je InfraCrvena lampa (iluminator) koja uglavnom se koristi za nocni lov. Ovu IC-Lampu mogu koristiti svi koji imaju sve generacije nocnih optika kao i za digitalne optike. Nocna optika bez ove lampe je nezamisliva jer optika je zaslepljena, slaba, ogranicena. Dodavanjem ove lampe dobijate ne samo znatno jasniju sliku vec i puno veci domet. Upravo zbog toga ove lampe se koriste u vojsci, policiji za lov, razna pracenja, pojacanje vidlivosti nocnih kamera… itd.
-- Sa ovakvom IC-lampom moze se videti svetlost oka zivotinja sa dobrom optikom i na 300metara. Dobra stvar je zato sto ova Lampa se ni ne primecuje iz daljine kada je upaljena, pa za zivotinje u sumi je neprimetna. Inace ova lampa je jako mocna, ima snagu od 3W sto se smatra medju najmocnije IC-lampe. Za vise Wati nema potrebe jer bi potrosile baterije za par minuta a ne dobija se mnogo vise.
-- Lampa je napravljena od aluminjumske legure duzine od 150mm. veoma lepog izgleda. Glava lampe je dosta siroka 45mm. a dioptrija je od stakla(nije plasticna). Takodje ima takticki prekidac pojacan da ne moze kabal da se otkine i samo jedan mod rada sto je extra stvar za ovu namenu. Cela lampa je pojacana i hermeticki zatvorena tako da njoj ne moze smetati ni sneg ni kisa a ni voda. Koristi kvalitetnu snaznu diodu sa dobrim hladjenjem, tako da sve u svemu ova lampa ce vam veoma dugo trajati.
-- Koristi jednu kvalitetnu bateriju NEXcell 3.7V snage 3A. Punjac je pojacan kvalitetnim kablom duzine od 1-metra, automatski je pa se sam iskljucuje kada je puna baterija, a vidi se i po Led-diodi kada je puna a kada prazna. Takodje dajem i metalni nosac za puske koji ide skoro na sve modele pa cak i na neke optike a poklanjam i maslinastu-zelenu koznu futrolu za lampu.
-- Ove IC-Lampe sam ih vec dosta i svuda prodao , svi su jako zadovoljini sa njima, a prepoznatljive su i po crno-crvenoj boji sa frekvencijom od 850nm i crno-plavoj boji sa 940nm. i naravno najeftinijih moguce od samo 4200dinara. Znaci ide sve sto sam spominjao: Lampa sa
taktickim prekidacem, punjac, baterija, futrola i nosac. Sve sa slike! Lampa bez nosaca ima tezinu od 184g.Cena (€) 33
Telefon
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
0638350844
E-mail opticumxoro@gmail.com