Konfete,prodaja konfeta i opreme, baloni, štampa balona - Besplatni mali oglasi - Crna Gora
Konfete,prodaja konfeta i opreme, baloni, štampa balona - Besplatni mali oglasi - Crna Gora Konfete,prodaja konfeta i opreme, baloni, štampa balona - Besplatni mali oglasi - Crna Gora Konfete,prodaja konfeta i opreme, baloni, štampa balona - Besplatni mali oglasi - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim malim oglasima iz Crne Gore
Kategorija Svadbe i vjenčanja
Kreiran 30-01-2015
Naslov

Konfete,prodaja konfeta i opreme, baloni, štampa balona

Akcija prodajem
Mesto Novi Sad
Država Srbija
Tekst oglasa

Uvoznici smo biorazgradivih konfeta u obliku listica i traka.Iste prodajemo, kako gradjanima,tako i firmama na celoj teritoriji bivse SFRJ.Listici su dimenzija 2cmx6cm; 6mmx6mm , u obliku srca precnika 5cm, a trake su u duzinama od 3m do 10m. Konfete su u raznim bojama. Možete da kupite pakovanja od najmanje 0,5Kg u jednoj boji, kao i u originalnim pakovanjima u vidu patrona(tuba). Konfete za rucno ispucavanja u patronama lako možete sami da aktivirate jednostavnim zakretanjem šake. Konfete u obliku srca u beloj i crvenoj boji namenjene su prvenstveno za proslavu vencanja. Domet ovih listica ispaljenih iz patrone duzine 66cm i precnika 5cm je do 12m.Konfete i patrone šaljemo klijentima u Srbiji brzom poštom uz placanje prilikom preuzimanja.
Opremljeni smo da mozemo konfetama da posipamo iz blastera na masovnim skupovima veliku kolicinu konfeta u kratkom roku sa više strana.Posedujemo opremu za ispucavanje konfeta iz patrona putem elektricnih signala zicano ili daljinskom komandom.Patrone postavljamo u višecevne lansere koji se lako premeštaju i kojima se smer i visina leta konfeta lako koriguje. Oprema za ispucavanje je prilagodjena modernim standardima za ispucavanje u halama, bez prisustva pirotehnike. Na sva Vaša eventualna pitanja, spremni smo da Vam pruzimo brze, strucane i kvalitetne odgovore.Tel.:+381 63 516 404.
E-mail:info@baloniprint.co.rs
Pogledajte naš sajt : http://www.baloniprint.co.rsCena (€) 14
Telefon
Preporučeni vid komunikacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+38163516404
E-mail info@baloniprint.co.rs